Blok Grafit Tahan Korosi, Konduktivitas Listrik sing Apik

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Rincian Cepet:

Papan Asal: Hebei, China

Jeneng Merek: QF

Nomer Model: QF

Jinis: Blok elektroda

Lamaran: Pengecoran, casting, sinter

Dawane: bisa disesuaikan

Komposisi Kimia: Kapadhetan Dhuwur Murni Dhuwur

Kapadhetan Akeh: ≥1.91g / cm3

Kekuwatan Komprèsi: ≥135MPa

Modulus Elastisitas: 12GPA

Porositas Gas: 11%

Granularitas: 8-10μm

Kemampuan Pasokan: 2000 Ton saben Sasi

Rincian Kemasan: paket kasus kayu utawa bisa dikemas saben panjaluk pelanggan

Pelabuhan: TIANJIN PORT

Spesifikasi

Kapadhetan Akeh

≥1.91g / cm3

Kekuwatan Komprèsi

≥135MPa

Modulus Elastisitas

12GPA

Porositas Gas

11%

 

Kauntungan Produk

1. Stabilitas termal: miturut kahanan panggunaan produk sing adhem lan adhem, desain khusus digawe kanggo njamin keandalan kualitas produk.

2. resistensi erosi: desain matriks seragam lan nggoleki tundha derajat erosi produk.

3. resistensi pengaruhe: produk bisa tahan kekuatan kejut termal sing dhuwur, saengga proses bisa dijamin.

4. resistensi asam: tambahan bahan khusus bisa ningkatake kualitas produk, nuduhake kinerja sing apik ing indeks resistensi asam, lan nambah umur layanan produk.

Hubungi Kita

Handan Qifeng Carbon Co., Ltd.

Wechat & WhatsApp: + 86-13730413920

Email: Judy_graphite@163.com

Situs web: https://www.qfcarbon.com

https://qifengcarbon.en.alibaba.com


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan