Blok Grafit

  • Corrosion Resistant Graphite Blocks, Good Electrical Conductivity

    Blok Grafit Tahan Korosi, Konduktivitas Listrik sing Apik

    Rincian Cepet: Papan Asal: Hebei, Tiongkok Jeneng: QF Nomer Model: Tipe QF: Aplikasi Blok Elektroda: Pengecoran, pengecoran, Panjang sinter: bisa disesuaikan Komposisi Kimia: Kapadhetan Akeh Kapadhetan Dhuwur Murni: Kompresi ≥1.91g / cm3 Kekuwatan: Modul Elastisitas ≥135MPa: Porositas Gas 12GPA: 11% Granularitas: 8-10μm Kemampuan Pasokan: 2000 Ton per Bulan Detail Kemasan: paket kasus kayu utawa bisa dikemas saben panjaluk pelanggan Port: TIANJIN PORT Spesifikasi Kapadhetan Bulk ...
  • Carbon Anode Block/Artificial Graphite Carbon Anode Scrap

    Blok Anoda Karbon / Grafik Karbon Anode Scrap

    Anoda karbon diprodhuksi saka bahan-bahan ing ngisor iki: coke petroleum kalkulus lan pitch tar batubara. Uga Anoda minangka blok karbon gedhe sing digunakake kanggo nindakake listrik sajrone proses nyuda aluminium.
  • Cathode Carbon Block

    Blok Karbon Cathode

    Rincian Cepet: Jeneng Produk: blok karbon Cathode Jeneng Merek: Resistensi QF (μΩ.m): 9-29 Kapadhetan Gampang (g / cm³): 1.60-1.72 Kekuwatan Fleksural (N / ㎡): 8-12 Werna: Bahan Ireng: Coke petrol lan jarum coke kualitas tinggi Ukuran: minangka kabutuhan pelanggan Aplikasi: Kapadhetan nyata aluminium elektrolit: 1.96-2.20 ASH: Ekspansi natrium 0.3-2: 0.4-0.7 Katrangan Katrangan: Kemasan nganggo kasus kayu lan sabuk baja. Spesifikasi Spesifikasi Metode Tes Unit 30% Grafit ...