Riwayat Perusahaan

1999

1999- Nggawe pabrik elektroda grafit.

1
2

2000

2000- Tuku Mesin Mekanik 10 + klompok

2007

2007 - tungku panggang ring 18 kamar sing dibangun anyar

3
4

2014

Tungku grafitisasi LWG 20000KVA sing dibangun anyar 2014

2015

2014-Purcahse Mesin produksi lingkungan anyar

5
7

2016

2016-Mbangun kaliner 24 kaleng

2017

2017-Anyar Nggawe Warehouse amba liyane kanggo elektroda grafit lan BPK

7
8

2018

2018-Produk kita olèh ing pabrik baja dunya

2019

Ing pungkasan taun 2019 Tuku peralatan crusher lan skrining modern

9
10

2020

Dina iki kita duwe cukup pengalaman ngasilake lan adol GE lan Aditif Karbon