Calon Antrasit

  • Calcined Anthracite Coking Coal Calcined Anthracite

    Antrasit Coking Batubara Coklat Antrasit Calcined

    "Batubara Antrasit Calcined", utawa "Batubara Antrasit Calcined Gas". Bahan baku utama yaiku antrasit bermutu tinggi, kanthi karakteristik isi karbon tetep tinggi, resistensi oksidasi sing kuat, awu sithik, belerang rendah, fosfor sing kurang, kekuatan mekanik sing dhuwur, kegiatan kimia sing dhuwur, tingkat pamulihan batubara kemurnian sing dhuwur. Aditif karbon duwe rong panggunaan utama, yaiku bahan bakar lan aditif. Nalika digunakake minangka aditif karbon saka peleburan baja, lan casting, karbon tetep bisa entuk luwih saka 95%.