Antrasit Coking Batubara Coklat Antrasit Calcined

Katrangan singkat:

"Batubara Antrasit Calcined", utawa "Batubara Antrasit Calcined Gas". Bahan baku utama yaiku antrasit bermutu tinggi, kanthi karakteristik isi karbon tetep tinggi, resistensi oksidasi sing kuat, awu sithik, belerang rendah, fosfor sing kurang, kekuatan mekanik sing dhuwur, kegiatan kimia sing dhuwur, tingkat pamulihan batubara kemurnian sing dhuwur. Aditif karbon duwe rong panggunaan utama, yaiku bahan bakar lan aditif. Nalika digunakake minangka aditif karbon saka peleburan baja, lan casting, karbon tetep bisa entuk luwih saka 95%.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

001

Rincian Cepet:

Papan Asal: Hebei, China                    

Jeneng: QF

Aplikasi: Operator Aktif Kimia, Tungku Industri

C Konten (%): 90                              

Konten S (%): 0,3

Konten Awu (%): <7                            

Molah malih: <5

Jeneng produk: Calon Antrasit               

Werna: Ireng

Fitur: Tahan Suhu Tinggi              

MOQ: 20 Ton

Conto: Nyedhiyakake                                

Paket: 25kg / tas

Kauntungan: Konten Karbon Dhuwur                

Ukuran: 20-40MM

Pandhuan Liyane:

Kemampuan Pasokan: 1000 Ton / Ton saben Sasi

Rincian pengepakan: tas / jumbo ton ing wadhah / minangka syarat pelanggan

Pelabuhan: TIANJIN

Spesifikasi

Batubara antrasit sing dikalsinasi listrik berkualitas tinggi digunakake kanggo peleburan logam

"Batubara Antrasit Calcined", utawa "Batubara Antrasit Calcined Gas". Bahan baku utama yaiku antrasit bermutu tinggi, kanthi karakteristik isi karbon tetep tinggi, resistensi oksidasi sing kuat, awu sithik, belerang rendah, fosfor sing kurang, kekuatan mekanik sing dhuwur, kegiatan kimia sing dhuwur, tingkat pamulihan batubara kemurnian sing dhuwur. Aditif karbon duwe rong panggunaan utama, yaiku bahan bakar lan aditif. Nalika digunakake minangka aditif karbon saka peleburan baja, lan casting, karbon tetep bisa entuk luwih saka 95%.

 

Jinis

FC

Awu

VM

Kelembapan

S

(%) min

(%) maks

(%) maks

(%) maks

(%) maks

1

85

13

1.5

0,5

0,5

2

90

8

1.5

0,5

0,35

3

91

7

1.5

0,5

0,3

4

92

6.5

1.5

0,5

0,3

5

93

5.5

1.5

0,5

0,28

6

95

4

1

0,5

0,2

Paket 25kg tas; 1.2mt pp tas kanthi plastik anyaman tas utawa khusus

Hubungi Kita

Handan Qifeng Carbon Co., LTD

WeChat & WhatsApp: + 86-13730413920

Situs web: https://www.qfcarbon.com/ 

Alibaba: https://qifengcarbon.en.alibaba.com/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/judy-lee-02ba63192/


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan