Produk

  • Calcined Petroleum Coke,Porous, Granular,0.5%Sulphur. 

    Coke Petroleum Calcined, Keropos, Granular, 0,5% Sulfur. 

    Rincian Cepet: Papan Asal: Tiongkok, Jeneng Hebei Jeneng: QIFENG Nomer Model: 1-5mm Aplikasi: bahan bakar ing pembuatan baja Komposisi Kimia: FC, S, Ash, VM, Kelembapan Jeneng produk: Konten Sulfur Coke Petroleum Cine :: 0.5- 2.0 Kandhutan Awu :: Karbon Tetep 0,5% maks: 97% ~ 98% Kelembapan: 0,5% Ukuran: 1-5mm Warna: Ireng Ireng Pandhuan Liyane: Kemampuan Pasokan: 2000 Ton / Ton per Sasi Rincian kemasan: Ton tas, utawa miturut kanggo syarat pelanggan. (Kanggo luwih aman keamanan barang sampeyan, profesi ...
  • Carbon Rasier For Smelting,Cathode Block And Carbon Electrode Material,GPC

    Carbon Rasier Kanggo Smelting, Pemblokiran Cathode Lan Bahan Elektroda Karbon, GPC

    Rincian Cepet: Papan Asal: Tiongkok, Jeneng Hebei Jeneng: QIFENG Nomer Model: 3-6mm Aplikasi: nggawe baja, besi cor Komposisi Kimia: FC, S, Ash, VM, Kelembapan Jeneng produk: Kandungan Sulfur Petruk Coke Petrukis: 0,05 Konten Ash :: 0,05% maks Bahan: Jarum Coke ...
  • HP Graphite Electrodes For Steel Making

    Elektroda Grafit HP Kanggo Nggawe Baja

    Rincian Cepet: Papan Asal: Hebei, China (Daratan) Jeneng Merek: Tipe QF: Aplikasi Blok Elektroda: Pembuatan Baja / Baja Peleburan Panjang: 1600 ~ 2800mm Kelas: Resistensi HP (μΩ.m): <6.2 Kapadhetan sing Gampang (g / cm³):> 1,67 Ekspansi Termal (100-600 ℃) x 10-6 / ℃: <2.0 Kekuwatan Fleksural (Mpa):> 10,5 ASH: 0,3% maks Jenis puting: 3TPI / 4TPI / 4TPIL Bahan Baku: Jarum Coke Petroleum Jarum : Warna Tarif Konsumsi Kurang: Diameter Grey Ireng: 300mm, 400mm, 450mm, 500mm, 600mm, 650mm, 700 ...
  • Regular Power Graphite Electrode

    Elektroda Grafit Daya Biasa

    Elektroda grafit digunakake utamane ing tungku tungku, nggawe baja tungku busur listrik, tungku fosfor Kuning, tungku silikon industri utawa tembaga lebur.
  • Graphite Electrode With Ultra High Power(UHP)

    Elektroda Grafit Kanthi Daya Ultra Tinggi (UHP)

    Elektroda grafit utamane Coke petroleum dikalkal, coke jarum minangka bahan baku, pengikat aspal batubara, kalsinasi, bahan, penguli, cetakan, panggangan lan grafitisasi, mesin lan digawe
  • Corrosion Resistant Graphite Blocks, Good Electrical Conductivity

    Blok Grafit Tahan Korosi, Konduktivitas Listrik sing Apik

    Rincian Cepet: Papan Asal: Hebei, Tiongkok Jeneng: QF Nomer Model: Tipe QF: Aplikasi Blok Elektroda: Pengecoran, pengecoran, Panjang sinter: bisa disesuaikan Komposisi Kimia: Kapadhetan Akeh Kapadhetan Dhuwur Murni: Kompresi ≥1.91g / cm3 Kekuwatan: Modul Elastisitas ≥135MPa: Porositas Gas 12GPA: 11% Granularitas: 8-10μm Kemampuan Pasokan: 2000 Ton per Bulan Detail Kemasan: paket kasus kayu utawa bisa dikemas saben panjaluk pelanggan Port: TIANJIN PORT Spesifikasi Kapadhetan Bulk ...
  • Calcined Anthracite Coking Coal Calcined Anthracite

    Antrasit Coking Batubara Coklat Antrasit Calcined

    "Batubara Antrasit Calcined", utawa "Batubara Antrasit Calcined Gas". Bahan baku utama yaiku antrasit bermutu tinggi, kanthi karakteristik isi karbon tetep tinggi, resistensi oksidasi sing kuat, awu sithik, belerang rendah, fosfor sing kurang, kekuatan mekanik sing dhuwur, kegiatan kimia sing dhuwur, tingkat pamulihan batubara kemurnian sing dhuwur. Aditif karbon duwe rong panggunaan utama, yaiku bahan bakar lan aditif. Nalika digunakake minangka aditif karbon saka peleburan baja, lan casting, karbon tetep bisa entuk luwih saka 95%.
  • Low Sulphur Calcined Pitch Petroleum Coke Specification Price

    Rega Spesifikasi Coke Pijet Sulfur Kalsium Sulfur Rendah

    Coke pitch minangka jinis pitch tar bara suhu tinggi, sing digawe nganggo pitch tar batubara kanthi proses pemanasan, pembubaran, penyemprotan lan pendinginan. Coke pitch dipérang dadi rong kategori: pitch tar batu bara lan bitumen minyak bumi. Pengikat aspal kanggo bahan tahan panas utamane pitch tar batubara. Jarak bahan baku tes ditambahake ing wadhah pembubaran aspal supaya digawe panas lan dibubarake.
  • Carbon Anode Block/Artificial Graphite Carbon Anode Scrap

    Blok Anoda Karbon / Grafik Karbon Anode Scrap

    Anoda karbon diprodhuksi saka bahan-bahan ing ngisor iki: coke petroleum kalkulus lan pitch tar batubara. Uga Anoda minangka blok karbon gedhe sing digunakake kanggo nindakake listrik sajrone proses nyuda aluminium.
  • Cathode Carbon Block

    Blok Karbon Cathode

    Rincian Cepet: Jeneng Produk: blok karbon Cathode Jeneng Merek: Resistensi QF (μΩ.m): 9-29 Kapadhetan Gampang (g / cm³): 1.60-1.72 Kekuwatan Fleksural (N / ㎡): 8-12 Werna: Bahan Ireng: Coke petrol lan jarum coke kualitas tinggi Ukuran: minangka kabutuhan pelanggan Aplikasi: Kapadhetan nyata aluminium elektrolit: 1.96-2.20 ASH: Ekspansi natrium 0.3-2: 0.4-0.7 Katrangan Katrangan: Kemasan nganggo kasus kayu lan sabuk baja. Spesifikasi Spesifikasi Metode Tes Unit 30% Grafit ...
  • Graphite Electrode Scraps

    Grafit Elektroda Grafik

    Rincian Cepet: Papan Asal: Jeneng Tiongkok China: Nomer Model QF: bisa disesuaikan Aplikasi: tungku busur listrik Pabrik baja Komposisi Kimia: karbon tetep, Bahan grafit buatan: Bahan Grafit Ponggawa Murni Dhuwur Warna: Konten Abu Abu Abu: 0,5% Ukuran Max : Paket Kebutuhan Klien: Kapadhetan Kantong Ton: 1.58-1.85g / cm3 Kemampuan Pasokan: 2000 Ton / Ton per Bulan Kemasan lan Pangiriman: Rincian Kemasan: tas menyang kontainer utawa miturut pelanggan ...