Warta

  • CPC inspection in our factory

    Pemeriksaan BPK ing pabrik kita

    Bidang aplikasi utama coke kalsin ing China yaiku industri aluminium elektrolitik, sing nyumbang luwih saka 65% saka total coke kalsium, disusul karo karbon, silikon industri lan industri peleburan liyane. Panganggone coke kalsin minangka bahan bakar umume ing cemen ...
    Waca liyane
  • What are the measures to reduce electrode consumption

    Apa langkah-langkah kanggo nyuda konsumsi elektroda

    Saiki, langkah-langkah utama kanggo nyuda konsumsi elektroda yaiku: Ngoptimalake paramèter sistem pasokan listrik. Parameter pasokan listrik minangka faktor utama sing nyebabake konsumsi elektroda. Contone, kanggo tungku 60t, nalika voltase sisih sekunder 410V lan ...
    Waca liyane
  • Graphite electrode CN brief news

    Berita ringkes elektroda grafit CN

    Ing paruh pertama 2019, pasar elektroda grafit domestik nuduhake tren kenaikan rega lan mudhun. Saka Januari nganti Juni, output 18 pabrikan elektroda grafit utama ing China yaiku 322.200 ton, nganti 30,2% saben taun; Chin ...
    Waca liyane
  • 2019 Thailand International Casting Diecasting Metallurgical Heat Treatment Exhibition

    Pameran Perawatan Panas Metallurgis Thailand Thailand Internasional 2019

    Papan: BITEC EH101, Bangkok, Komisi Thailand: Asosiasi pengecoran Thailand, pusat promosi produktivitas industri pengecoran Co-sponsor: Asosiasi pengecoran Thailand, asosiasi pengecoran Jepang, asosiasi pengecoran Korea, asosiasi pengecoran Vietnam, Taiwan ...
    Waca liyane