Aditif Karbon

  • Calcined Anthracite Coking Coal Calcined Anthracite

    Antrasit Coking Batubara Coklat Antrasit Calcined

    "Batubara Antrasit Calcined", utawa "Batubara Antrasit Calcined Gas". Bahan baku utama yaiku antrasit bermutu tinggi, kanthi karakteristik isi karbon tetep tinggi, resistensi oksidasi sing kuat, awu sithik, belerang rendah, fosfor sing kurang, kekuatan mekanik sing dhuwur, kegiatan kimia sing dhuwur, tingkat pamulihan batubara kemurnian sing dhuwur. Aditif karbon duwe rong panggunaan utama, yaiku bahan bakar lan aditif. Nalika digunakake minangka aditif karbon saka peleburan baja, lan casting, karbon tetep bisa entuk luwih saka 95%.
  • Low Sulphur Calcined Pitch Petroleum Coke Specification Price

    Rega Spesifikasi Coke Pijet Sulfur Kalsium Sulfur Rendah

    Coke pitch minangka jinis pitch tar bara suhu tinggi, sing digawe nganggo pitch tar batubara kanthi proses pemanasan, pembubaran, penyemprotan lan pendinginan. Coke pitch dipérang dadi rong kategori: pitch tar batu bara lan bitumen minyak bumi. Pengikat aspal kanggo bahan tahan panas utamane pitch tar batubara. Jarak bahan baku tes ditambahake ing wadhah pembubaran aspal supaya digawe panas lan dibubarake.