Babagan Kita

1

Handan Qifeng Carbon Co., Ltd. minangka produsen karbon gedhe ing China, kanthi luwih saka 15 taun pengalaman produksi, bisa nyedhiyakake bahan lan produk karbon ing pirang-pirang wilayah. Utamane ngasilake Aditif Carbon (CPC & GPC) lan elektroda grafit kanthi biji UHP / HP / RP.

 

Sawise pirang-pirang taun usaha, produk perusahaan Qifeng wis diakoni banget dening pelanggan domestik lan manca lan kerja sama sing jero. Tujuane: sapisan kerja sama, kerja sama seumur hidup! Saiki perusahaan kita utamane melu skrining coke petroleum sing dikalsinake kabeh jinis ukuran partikel lan diameter elektroda grafit saka produksi lan penjualan 75mm nganti 1272mm, coke petroleum kalsium belerang & belerang sedheng liwat skrining profesional sing umume digunakake ing bahan anoda pra-panggang aluminium , casting lan karburator nggawe baja, produksi titanium dioksida, bahan katoda batere lithium, industri kimia, lsp.

 

Pabrik pabrik duwe peralatan produksi karbon kelas kapisan, teknologi sing andal, manajemen sing ketat lan sistem inspeksi sing sampurna, laboratorium pengujian kualitas produk sing sampurna bisa njamin manawa kabeh pengiriman kabeh sesuai karo kebutuhan para pelanggan, kita duwe tim logistik sing gedhe, mesthekake keamanan saben kiriman tepat waktu tekan pelabuhan. Qifeng cocog karo pandhuan kanggo njamin kualitas lan jumlah uga layanan sing apik. Kapasitas ekspor saben wulan luwih saka 10.000 ton produk, lan kita isih maju ing perusahaan swasta domestik.

 

Muga-muga bisa kerja sama karo kanca ing saindenging jagad kanggo nggawe Qifeng dadi perusahaan klompok kanthi semangat, wani nantang, inovasi terus-terusan lan pembangunan sing kuat.

5
6
7