Keuntungan Kita

sale(1)

Pabrik langsung adol

 

company

Lini produksi lengkap

 

equipment

Peralatan majeng

 

team

Tim sing duwe pengalaman

 

sys-quality_

Manajemen kualitas sing ketat

 

24h delivery_

Pangiriman cepet

 

service

Layanan purna jual sing apik

 

Hubungi kita dina iki ing 0086-18131011120 utawa email amy@qfcarbon.com

Biaya produksi sing larang, nanging rega murah kanggo kerja sama jangka panjang. Sampeyan bisa duwe macem-macem pilihan lan nilai kabeh jinis bisa dipercaya. Yen sampeyan duwe pitakon, aja ragu-ragu takon karo kita.

Babagan Kita

Handan Qifeng Carbon Co., Ltd. minangka pabrikan karbon gedhe ing China, kanthi luwih saka 15 taun pengalaman produksi, bisa nyedhiyakake bahan lan produk karbon ing pirang-pirang wilayah. Utamane ngasilake Aditif Carbon (CPC & GPC) lan elektroda grafit kanthi biji UHP / HP / RP.

Kategori

Hubungi Kita

Alamat:
B # 1202, Furuite Times Square, Kota Handan, Provinsi Hebei, China

Email:
amy@qfcarbon.com

Tel:
0086-18131011120