Elektroda Grafit

  • HP Graphite Electrodes For Steel Making

    Elektroda Grafit HP Kanggo Nggawe Baja

    Rincian Cepet: Papan Asal: Hebei, China (Daratan) Jeneng Merek: Tipe QF: Aplikasi Blok Elektroda: Pembuatan Baja / Baja Peleburan Panjang: 1600 ~ 2800mm Kelas: Resistensi HP (μΩ.m): <6.2 Kapadhetan sing Gampang (g / cm³):> 1,67 Ekspansi Termal (100-600 ℃) x 10-6 / ℃: <2.0 Kekuwatan Fleksural (Mpa):> 10,5 ASH: 0,3% maks Jenis puting: 3TPI / 4TPI / 4TPIL Bahan Baku: Jarum Coke Petroleum Jarum : Warna Tarif Konsumsi Kurang: Diameter Grey Ireng: 300mm, 400mm, 450mm, 500mm, 600mm, 650mm, 700 ...
  • Regular Power Graphite Electrode

    Elektroda Grafit Daya Biasa

    Elektroda grafit digunakake utamane ing tungku tungku, nggawe baja tungku busur listrik, tungku fosfor Kuning, tungku silikon industri utawa tembaga lebur.
  • Graphite Electrode With Ultra High Power(UHP)

    Elektroda Grafit Kanthi Daya Ultra Tinggi (UHP)

    Elektroda grafit utamane Coke petroleum dikalkal, coke jarum minangka bahan baku, pengikat aspal batubara, kalsinasi, bahan, penguli, cetakan, panggangan lan grafitisasi, mesin lan digawe
  • Graphite Electrode Scraps

    Grafit Elektroda Grafik

    Rincian Cepet: Papan Asal: Jeneng Tiongkok China: Nomer Model QF: bisa disesuaikan Aplikasi: tungku busur listrik Pabrik baja Komposisi Kimia: karbon tetep, Bahan grafit buatan: Bahan Grafit Ponggawa Murni Dhuwur Warna: Konten Abu Abu Abu: 0,5% Ukuran Max : Paket Kebutuhan Klien: Kapadhetan Kantong Ton: 1.58-1.85g / cm3 Kemampuan Pasokan: 2000 Ton / Ton per Bulan Kemasan lan Pangiriman: Rincian Kemasan: tas menyang kontainer utawa miturut pelanggan ...