KATEGORI

Produk sing Ditampilake

Babagan Kita

  • about us
  • Handan Qifeng Carbon Co., Ltd. minangka produsen karbon gedhe ing China, kanthi luwih saka 15 taun pengalaman produksi, bisa nyedhiyakake bahan lan produk karbon ing pirang-pirang wilayah. Kita utamane ngasilake Aditif Karbon(CPC & GPC) lan elektroda grafit kanthi biji UHP / HP / RP. Produk kita ditondoi kanthi kekuatan dhuwur, konduktivitas listrik sing apik, resistensi kejut termal sing apik lan konsumsi sithik, lan akeh digunakake ing metalurgi…

    Waca liyane

    Warta & Acara