Carbon Rasier Kanggo Smelting, Pemblokiran Cathode Lan Bahan Elektroda Karbon, GPC

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Rincian Cepet:

Papan Asal: China, Hebei                         

Jeneng: QIFENG                              

Nomer Model: 3-6mm                             

Aplikasi: nggawe waja, wesi cor                     

Komposisi Kimia: FC, S, Ash, VM, Kelembapan        

Jeneng produk: Coke Petruk Grafis             

Konten Sulphur:: 0,05                               

Konten Awu:: 0,05% maks                             

Bahan: Jarum Coke                               

Kelembapan: 0,5%                                   

 Isi C: 98,0% mnt                               

Werna: Grey Ireng

Pandhuan Liyane:

Kemampuan Pasokan: 2000 Ton / Ton saben Sasi

Rincian pengepakan: 25 kg tas1mt sing cocog karo kebutuhan pelanggan.

(Kanggo luwih aman keamanan barang sampeyan, layanan kemasan profesional, ramah lingkungan, trep lan efisien bakal diwenehake.)

Pelabuhan: TIANJIN

Spesifikasi

Kandhung belerang

0,05

Karbon Tetep

98%

Isi awu

0,7

kelembapan

0,5

Lamaran

nggawe baja, coke pengecoran, tembaga

Spesifikasi

FC%

S%

Awu%

VM%

Kelembapan%

Nitrogen%

Hidrogen%

min

maks

QF-GPC-98

98

0,05

1

1

0,5

0,03

0,01

QF-GPC-98.5

98.5

0,05

0,7

0,8

0,5

0,03

0,01

QF-GPC-99.0

99

0,03

0,5

0,5

0,5

0,03

0,01

Granularitas

0-0.1mm, 150mesh, 0.5-5mm, 1-3mm, 1-5mm;
Or sesuai karo syarat pelanggan

Pengepakan

1. Kantong Jumbo anti banyu: 800kgs-1100kgs / tas miturut ukuran gandum sing beda-beda;
2. Kantong anyaman PP tahan banyu / kantong kertas: 5kg / 7.5 / kg / 12.5 / kg / 20kg / 25kg / 30kg / 50kg tas cilik;
3. Tas cilik menyang tas jumbo: tas anyaman PP tahan banyu / tas kertas ing kantung jumbo 800kg-1100kgs;
4. Kejabi pengepakan standar ing ndhuwur, yen sampeyan duwe syarat khusus, mangga hubungi kami luwih akeh
dhukungan teknis kanggo produk, monggo dihubungi.

Klik ing kene kanggo rincian liyane

Handan Qifeng Carbon Co., LTD

WeChat & WhatsApp: + 86-13730413920

Situs web: https://www.qfcarbon.com/ 

Alibaba: https://qifengcarbon.en.alibaba.com/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/judy-lee-02ba63192/


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan