Hubungi Kita

Handan Qifeng Carbon Co., Ltd.

Alamat

B # 1202, Furuite Times Square, Kota Handan, Provinsi Hebei, China

Telpon

 Tel & fax: 0086-310-3023411

Kantor Ngandhani: 0086-13363057298

M: 0086-18131011120

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Pengin kerja sama kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita