Elektroda Grafit Kanthi Daya Ultra Tinggi (UHP)

Katrangan singkat:

Elektroda grafit utamane Coke petroleum dikalkal, coke jarum minangka bahan baku, pengikat aspal batubara, kalsinasi, bahan, penguli, cetakan, panggangan lan grafitisasi, mesin lan digawe


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Rincian Cepet:

Papan Asal: Hebei, China (Daratan)

Jeneng Merek: QF

Jinis: Blok elektroda

Lamaran: Pabrik Baja / Baja Peleburan

Dawane: 1600 ~ 2800mm

Sasmita: UHP

Resistensi (μΩ.m): <5.5

Kapadhetan sing jelas (g / cm³ ):> 1,68

Ekspansi Termal (100-600) x 10-6 /: <1.4

Kekuwatan Fleksural (N /):> 11 Mpa

ASH: Maks. 0,3%

Jinis puting: 3TPI / 4TPI / 4TPIL

Bahan Baku: Jarum Coke

Kaunggulan: Tarif Konsumsi sing Kurang

Werna: Grey Ireng

Dhiameter: 300mm, 400mm, 450mm, 500mm, 600mm, 650mm, 700mm

Kemampuan Pasokan

3000 Ton saben Sasi

Pengepakan & Pengiriman

Rincian Kemasan: Palet kayu standar utawa miturut kebutuhan pelanggan.

Pelabuhan: Pelabuhan Tianjin

Komposisi Elektroda Grafit

Elektroda grafit utamane Coke petroleum kalsium, jarum kokok minangka bahan baku, pengikat aspal batubara, kalsinasi, bahan-bahan, kneading, cetakan, panggangan lan grafitisasi, mesin lan digawe, sing diluncurake ing tungku busur listrik arupa konduktor busur listrik dadi panas muatan tungku lebur, miturut indeks kualitase, bisa dipérang dadi elektroda grafit listrik biasa, elektroda grafit listrik dhuwur lan elektroda grafit tenaga dhuwur. Bahan baku utama produksi elektroda grafit yaiku kokol petrol, elektroda grafit listrik biasa bisa nambah coke aspal, coke petroleum lan isi sulfur coke aspal ora bisa ngluwihi 0,5%. Coke jarum uga dibutuhake kanggo ngasilake elektroda grafit tenaga listrik sing dhuwur utawa dhuwur. Bahan baku utama kanggo produksi anoda aluminium yaiku kok petrol, lan isi belerang ngirim ora ngluwihi 1,5% ~ 2%.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan