Blok Anoda Karbon / Grafik Karbon Anode Scrap

Katrangan singkat:

Anoda karbon diprodhuksi saka bahan-bahan ing ngisor iki: coke petroleum kalkulus lan pitch tar batubara. Uga Anoda minangka blok karbon gedhe sing digunakake kanggo nindakake listrik sajrone proses nyuda aluminium.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Keterangan Produk:

Anoda yaiku blok karbon sing digunakake kanggo nindakake energi listrik sajrone proses produksi aluminium primer. Anoda karbon diprodhuksi saka bahan-bahan ing ngisor iki: coke petroleum kalkulus lan pitch tar batubara. Uga Anoda minangka blok karbon gedhe sing digunakake kanggo nindakake listrik sajrone proses nyuda aluminium.

Rincian Cepet:

Papan Asal: Cina

Jeneng: QF

Nomer Model: 30-80mm 80-150mm 100-400mm

Aplikasi: Peleburan, Casting, Elektroda

Konten awu: 1% Maks

S: 2,2% Maks

C Konten (%): 98,0% mnt

Kelembapan: 1%

Vm: 1,5%

Kapadhetan: > 1,75g / cm3

Bahan: coke Petroleum ijo, nada

Komposisi Kimia: Karbon

Spesifikasi

MajorPhysiochemicalIndicatorsforAnodeCarbonBlock:

Jinis

Ash≤%

Resistivitas≤μQ: m

Kekuwatan resistan 

cetocrushing≥Mpa

Volume

kerapatan≥g / cm3

Truedensity

≥g / cm3

1

0,5

55

29

1.5

2

2

1

60

29

1.5

2

3

1

65

29

1,48

2

Lamaran

A. Dianggo maneh ing proses ngasilake bahan anoda

B.Digunakake minangka jinis agregat ing proses ngasilake tempel anoda

C.Digunakake minangka bahan bakar smelting tembaga

Hubungi Kita

Handan Qifeng Carbon Co., Ltd.

Wechat & WhatsApp: + 86-13730413920

Email: Judy_graphite@163.com

Situs web: https://www.qfcarbon.com

              https://qifengcarbon.en.alibaba.com


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan