Coke Pitch Calcined

  • Low Sulphur Calcined Pitch Petroleum Coke Specification Price

    Rega Spesifikasi Coke Pijet Sulfur Kalsium Sulfur Rendah

    Coke pitch minangka jinis pitch tar bara suhu tinggi, sing digawe nganggo pitch tar batubara kanthi proses pemanasan, pembubaran, penyemprotan lan pendinginan. Coke pitch dipérang dadi rong kategori: pitch tar batu bara lan bitumen minyak bumi. Pengikat aspal kanggo bahan tahan panas utamane pitch tar batubara. Jarak bahan baku tes ditambahake ing wadhah pembubaran aspal supaya digawe panas lan dibubarake.