Rega Spesifikasi Coke Pijet Sulfur Kalsium Sulfur Rendah

Katrangan singkat:

Coke pitch minangka jinis pitch tar bara suhu tinggi, sing digawe nganggo pitch tar batubara kanthi proses pemanasan, pembubaran, penyemprotan lan pendinginan. Coke pitch dipérang dadi rong kategori: pitch tar batu bara lan bitumen minyak bumi. Pengikat aspal kanggo bahan tahan panas utamane pitch tar batubara. Jarak bahan baku tes ditambahake ing wadhah pembubaran aspal supaya digawe panas lan dibubarake.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

0011

Rincian Cepet:

Papan Asal: Hebei, China                        

Jinis: coke pitch

Kalori (J): 7450                                    

Konten Sulfur (%): 0,3

Konten Awu (%): 4                                  

Karbon Tetep (%): 95

Kelembapan (%): 0,6                                    

Konten Fosfor (%): 0,03

Materi Volatil (%): 1.5                               

Resistensi Abrasif: M10 <7%

Kekuwatan: M40> 80%                        

Jeneng: QF

WARNA: Ireng                                      

Ukuran: 0-10mm, 10-30mm, 30-80mm

Pandhuan Liyane:

Kemampuan Pasokan: 2000 Ton / Ton saben Sasi

Rincian pengepakan: tas / jumbo ton ing wadhah / minangka syarat pelanggan

Pelabuhan: TIANJIN

Keterangan Produk:

Coke pitch minangka jinis pitch tar bara suhu tinggi, sing digawe nganggo pitch tar batubara kanthi proses pemanasan, pembubaran, penyemprotan lan pendinginan. Coke pitch dipérang dadi rong kategori: pitch tar batu bara lan bitumen minyak bumi. Pengikat aspal kanggo bahan tahan panas utamane pitch tar batubara. Jarak bahan baku tes ditambahake ing wadhah pembubaran aspal supaya digawe panas lan dibubarake. Sanalika, koil pemanas listrik diuripake, lan aspal cair dibuwang saka nozel lan di atomisasi dadi partikel sing apik ing udara. Pelet aspal lumayan digawe adhem dadi produk separo kanthi udara ing menara pendinginan, lan dikirim menyang filter skrining getaran telung dimensi ing sisih ngisor menara pendingin kanggo ngelasake produk aspal bola sing cocog karo persyaratane.

Parameter Teknis

Jinis Ndandani karbon (min.%) Belerang(maks.%) Awu(maks.%) Bahan stabil (maks.%) Kelembapan (maks.) Ukuran (mm)
QF 85-95% 0,5-0,2% 12-4% 2-1,5% 0,6% 0-5
Ukuran partikel khusus bisa disesuaikan miturut sarat sampeyan.

Hubungi Kita

Handan Qifeng Carbon Co., LTD

WeChat & WhatsApp: + 86-13730413920

Situs web: https://www.qfcarbon.com/ 

Alibaba: https://qifengcarbon.en.alibaba.com/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/judy-lee-02ba63192/


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan