Berita ringkes elektroda grafit CN

1

Ing paruh pertama 2019, pasar elektroda grafit domestik nuduhake tren kenaikan rega lan mudhun. Saka Januari nganti Juni, output 18 pabrikan elektroda grafit utama ing China yaiku 322.200 ton, nganti 30,2% saben taun; Ekspor elektroda grafit China ana 171.700 ton, nganti 22,2% saka wulan sadurunge.

Ing kasus penurunan rega domestik, kabeh wong wis ngupayakake pasar ekspor. Saka rega rata-rata ekspor elektroda grafit domestik wiwit Januari nganti Juni, bisa dingerteni manawa sanajan tren mudhun mudhun, lembah paling ngisor katon ing wulan April, $ 6,24. / kg, nanging isih luwih dhuwur tinimbang rega rata-rata domestik sajrone wektu sing padha.

2

Ing babagan jumlah, volume ekspor rata-rata elektroda grafit domestik saben wulan Januari nganti Juni 2019 luwih dhuwur tinimbang telung taun kepungkur. Utamane taun iki, kenaikan volume ekspor jelas banget. Bisa dingerteni manawa pangiriman elektroda grafit Tiongkok ing pasar jaban rangkah saya mundhak sajrone tren rong taun kepungkur.

Saka perspektif negara-negara ekspor, Malaysia, Turki lan Rusia minangka telu eksportir utama ing negara kasebut wiwit Januari nganti Juni 2019, banjur India, Oman, Korea Selatan lan Italia.

3

Ing paruh kapindho taun iki, kanthi nambah pasokan elektrod grafit ukuran gedhe domestik, level rega saiki isih bakal diuji, lan daya saing produk global bakal saya tambah. Diperkirakan yen ekspor elektroda grafit China bakal mundhak udakara 25% ing taun 2019.


Wektu kiriman: Aug-10-2020