Pemeriksaan BPK ing pabrik kita

Bidang aplikasi utama coke kalsin ing China yaiku industri aluminium elektrolitik, sing nyumbang luwih saka 65% saka total coke kalsium, disusul karo karbon, silikon industri lan industri peleburan liyane. Panggunaan kokas kalkulus minangka bahan bakar utamane ing industri semen, pembangkit listrik, kaca lan industri liyane, kanthi proporsi cilik.

Saiki, pasokan domestik lan permintaan kokas kalkulus biasane padha. Nanging, amarga ngekspor coke petrol dhuwur-belerang sing akeh banget, total pasokan domestik kalkoke sing dikalsinake ora cukup, lan isih kudu ngimpor coro kalsium belerang medium lan dhuwur kanggo tambahan.

Kanthi dibangun unit coking sing akeh ing taun-taun pungkasan, output coke sing dikalsinasi ing China bakal ditambahi.

Gumantung saka isi belerang, bisa dipérang dadi dhuwur belerang (isi belerang ing ndhuwur 3%) lan kokol belerang endhek (isi belerang ing ngisor 3%).

Coke belerang sithik bisa digunakake minangka tempel anodik lan anoda pra-panggang kanggo tanduran aluminium lan elektroda grafit kanggo tanduran baja.

Coke belerang rendah bermutu (kandungan belerang kurang saka 0,5%) bisa digunakake kanggo ngasilake elektroda grafit lan agen karbonisasi.

Coke belerang endhek kanthi kualitas umum (isi belerang kurang saka 1,5%) umume digunakake ing produksi anoda sadurunge dipanggang.

Coke petroleum berkualitas rendah umume digunakake kanggo peleburan produksi silikon industri lan pasta anodik.

Coke belerang dhuwur biasane digunakake minangka bahan bakar ing tanduran semen lan pembangkit listrik.

1

Sampling lan pangujian sing terus-terusan lan pas minangka bagean integral saka proses produksi.

3

Coke belerang sing dhuwur bisa nyebabake kembung gas sajrone grafitisasi, nyebabake retakan produk karbon.

Kandungan awu sing dhuwur bakal ngalangi kristalisasi struktur lan mengaruhi kinerja produk karbon

2

Saben langkah bakal dites kanthi tliti, sing pengin ditindakake persis karo data deteksi.

4

Minangka bagéan saka sistem kualitas, saben paket bakal ditimbang paling ora kaping 3, supaya ora ana bedane.

Tanpa resistivitas kokin kalkulus ijo dhuwur banget, cedhak karo insulator, sawise kalinis, resistivitas mudhun banget, sebanding karo resistivitas kokol petrol lan suhu kalkulus, sawise 1300 ℃ resistivitas kok petroleum kalkulus mudhun dadi 500 μm Ω m. utawa liya-liyane.

5
6
7

Wektu kiriman: Aug-18-2020